Doi actori celebri s-au căsătorit în secret

Este vorba despre unii dintre cei mai populari actori ai momentului, care au fost fotografiați duminica trecută, în Ibiza, purtând verighete de degete. Iar asta i-a făcut pe toți să vorbească despre o posibilă nuntă secretă care ar fi avut loc pe însorita insulă.

Verighetele i-au dat de gol. Foto: Dailymail.co.uk

Vorbim de Michael Fassbender (40) și de Alicia Vikander (29), care se iubesc de trei ani și au fost zăriți în Ibiza cu verighete asemănătoare pe inelarul mâinii stângi.

Și într-adevăr, atât Michael, cât și Alicia păreau că radiază de fericire în timpul unei cine la un restaurant de pe plajă, în ceea ce părea un bunch post nuntă, pentru invitații la fericitul eveniment.

Cei doi talentați actori au arătat foarte fericiți și relaxați în hainele lor văratice (el a purtat o cămașă cu print hawaian, iar ea o rochie blue cu imprimeu floral), iar verighetele asemănătoare purtate pe degete nu mai lasă loc în îndoieli: Michael și Alicia sunt soț și soție.

Publicația The Sun a vorbit încă din luna septembrie despre o posibilă nuntă secretă pe care cei doi o plănuiesc alături de prieteni și familie, în Ibiza.

Iar fotografiile în care cei doi actori sunt felicitați de diferite persoane din anturajul strâns la masă confirmă că a fost vorba despre o căsătorie.INAPOI LA PRIMA PAGINA