Un îndrăgit actor de seriale a rămas fără iubită!

Unul este Ed Westwick, cel pe care l-am îndrăgit în rolul lui Chuck Bass în serialul „Gossip Girl”, altul este Joseph Morgen, aka Klaus din ”The Originals”, și ultimul, dar nu cel din urmă, este talentatul actor Aidan Turner, cunoscut grație rolului din serialul ”Poldark”.

3 dintre cei mai sexy actori de seriale

Ei bine, toți se regăsesc pe lista celor mai sexy actori de seriale din prezent, și toți au o mulțime de admiratoare. Unul dintre ei, însă, a rămas de curând fără iubită, și prin urmare de neconsolat!

Aidan a rămas fără iubită!

Despre cine este vorba? Chiar de frumușelul Aidan Turner care s-a iubit până nu demult cu Nettie Wakefield. Din păcate, relația lor a ajuns la sfârșit, cei doi decizând, de comun acord, să pună punct relației lor amoroase. ”Lucrurile au mers bine o vreme și relația lor chiar era una serioasă, însă n-a fost să fie, agendele lor încărcate îi țineau departe unul de celălalt. Lucrurile s-au răcit între ei, însă nu au rămas cu frustrări. Aidan este incredibil de ocupat cu cariera sa, iar Nettie făcea progrese cu arta sa, așa că aveau programul full.”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Îndrăgitul serial ”Poldark” se va întoarce, în această săptămână, la BBC, iar Aidan a vorbit, recent, despre personajul său: ”El este evident mai matur. Cred că e nevoie să se tragă o linie între cele două familii. Ross a devenit mai matur, iar deciziile sale or să fie mai bine cântărite… câteodată”.

În rolul lui Ross Poldark

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA