Una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood s-a transformat în bărbat. Cine se ascunde sub mască?

Ea este una dintre cele mai cunoscute și mai sexy actrițe de la Hollywood și tocmai profesionalismul a daterminat-o să accepte această provocare. S-a transformat în bărbat pentru un rol, iar schimbarea este una radicală, fotografia cu ea cu barbă uimindu-i pe fani.

Ce-i drept, nu orice vedetă de la Hollywood ar accepta să facă o asemenea schimbare pentru un rol, dar iată cu Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, ar face orice pentru pasiunea și meseria sa – actoria. Jennifer (45), mamă a trei copii, a împărtășit cu prietenii virtuali o fotografie din timpul filmărilor pentru o peliculă din 2011. Vedeta este aproape de nerescunoscut, întruchipând un tănăr arătos, cu părul scurt și blond și cu barbă.

Pentru ca transformarea să fie completă, Jennifer și-a complatat look-ul cu o cămașă masculină bleu. Alături de fotografia distribuită recent pe vedetă pe contul său de Instagram stă și mesajul „Un an nou, o nouă eu.” și o serie de hastaguri care explică transformarea și imaginea șocantă. Cu toate acestea, vedeta nu a dezvăluit numele filmului în care juca. În 2011 ea era însărcinată cu cel de-al treilea copil al său cu fostul soț, Ben Affleck. Mulți dintre fani au remarcat o asemănare izbitoare a actriței cu actorii Eddie Redmayne și James Franco.

Foto: Instagram, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA