Unde s-a ajuns! Kim Kardashian, goală într-un copac de amorul artei!

În caz că vă întrebați cu ce se mai îndeletnicește Kim în ultima vreme, aflați că escaladează copaci, chipurile, pentru artă. Nu, nu glumim, acesta este cel mai recent shooting al starletei, în care apare – ați ghicit – goală!

Kim Kardashian

Kim Kardashian a revenit la obiceiul ei de dinainte de sarcini, cel de a poza cât mai provocator! Vedeta de reality-show a acceptat invitația fotografilor Mert și Marcus de a realiza o ședință foto inedită, în care apare în costumul Evei. Am avut și noi ocazia să tragem cu ochiul la acest shooting grație generozității lui Kim, care a postat o primă fotografie din această ședință pe contul ei de Instagram.

În imaginea respectivă, starleta apare aproape goală, singurul accesoriu purtat de ea fiind o pereche de ghete. După cum era de așteptat, un asemenea cadru a strâns nenumărate reacții din partea celor 102 milioane de fani internauți. Mulți au apreciat-o pentru curajul de a se expune, alții au rămas cu gura căscată în fața faptului că, după două sarcini, Kim arată atât de bine.

Noi nu ne pronunțăm, însă putem recunoaște că starleta a slăbit considerabil după cea de-a doua sarcină și că a revenit la formele care o făceau celebră acum 5-6 ani. Presimțim că acest shooting a fost doar ”încălzirea”…

Iată o galerie foto cu cele mai șocante shootinguri făcute de ea până acum!INAPOI LA PRIMA PAGINA