Unde și-a petrecut Sofia Vergara luna de miere?

La sfârșitul lunii noiembrie, Sofia Vergara și Joe Manganiello și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate într-un hotel de lux din Florida. După cum era de așteptat, imediat după nuntă, cei doi îndrăgostiți s-au retras pentru a-și sărbători iubirea-n doi, într-un loc superb, uitat de lume.

Sofia Vergara: Goodnight. Gracias @mindyweiss @jeffleatham @zuhairmuradofficial @lorraineschwartz for helping us make our dream come true Supplied by Instagram.com/face to face
S-au căsătorit pe 22 noiembrie, în fața a 400 de invitați

Sofia Vergara și Joe Manganiello au plecat imediat după nuntă într-un resort de lux, pentru a-și petrece luna de miere. În fine, nu chiar o lună, căci starul din Modern Family deja s-a întors pe platoul de filmare al serialului, însă ”o perioadă de vis” tot a fost, dat fiind faptul că cei doi au ajuns într-un adevărat colț de rai.

sofia_vergara_joe
S-au cazat într-un resort de lux, numit ”Parrot Cay”

Așadar, conturile de socializare ale celor doi actori ne-au dezvăluit că cei doi au mers în vacanță într-un resort de lux numit ”Parrot Cay” de pe insula ”Royal Turks and Caicos”.

poza sofia_vergara
Sofia și-a ținut la curent fanii pe tot parcursul vacanței

Bineînțeles, cei doi au profitat de nisipul fin și de apa cristalină și și-au petrecut mai tot timpul la plajă, ocazie cu care s-au și fotografiat pentru a le arăta și fanilor câteva momente din luna lor de miere.

Sofia-Vergara-Joe-Manganiello-Honeymoon-Pictures
Cei doi și-au petrecut mai tot timpul la soare, pe plajă

De altfel, Sofia a împărtășit cu fanii internauți că locația a fost una specială: ”Nu vom uita niciodată acest loc.”

pozaaa
Așa arată locul în care au ajuns cei doi

Iar Joe Manganiello a ținut, de asemenea, să le precizeze fanilor săi că a fost o vacanță pe cinste: „Cea mai reușită vacanță din viața mea”, a scris actorul pe Instagram, ca descriere la o poză cu el și soția sa.

Thank-you-DMCigars-wedding-cigars
Joe s-a bucurat și de trabucul pe care l-a primit cadou de nuntă, primit de la unul dintre prietenii săi

Din păcate, luni, cei doi s-au întors deja în Los Angeles, dat fiind faptul că trebuia să fie din nou pe platourile de filmare.

Sursa foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA