Următorul pas în relația lui Amber Heard cu miliardarul Elon Musk

Citeste tot despre:

, ,

Se zvonește că se iubește cu miliardarul Elon Musk de dinainte să se pronunțe divorțul cu Johnny Depp. Asta deși n-a existat vreo fotografie cu ei doi sau vreo declarație oficială din partea vreunuia dintre ei.

amber-heard-nou-iubit
Amber și Elon sunt împreună încă din iulie 2016

Ei bine, zvonurile persistă și acum, la câteva luni buni de la divorțul lui Amber de Johnny Depp, așa că tindem să credem că există un sâmbure de adevăr în toate aceste vorbe. O nouă sursă a declarat pentru UsWeekly că Amber (30) se vede în continuare cu Elon (45) și că relația lor e din ce în ce mai serioasă.

De data aceasta, martorul respectiv i-ar fi văzut pe cei doi îndrăgostiți la teatru, bucurându-se de o noapte romantică în doi, în Palo Alto, California. ”Se văd în continuare și petrec timpul împreună de fiecare dată când se nimeresc în același oraș.”, a declarat respectiva sursă pentru publicația amintită anterior.

Rămâne de văzut, așadar, dacă relația lor chiar are un viitor, din moment ce sunt împreună deja de câteva luni bune. Amintim că, prima oară, cei doi au fost văzuți petrecând într-un club, după care, în iulie 2016, au fost surprinși în hotelul Delano South Beach din Miami Beach. Pe atunci, Amber era în plin proces de divorț.

foto: gettyINAPOI LA PRIMA PAGINA