Urmează să devină mamă a doua oară, dar nimeni nu crede că e însărcinată. Cum arată modelul?

Urmează să vină barza a doua oară în familia lor! Modelul Victoria`s Secret, Candice Swanepoel, și logodnicul ei, Hermann Nicoli, vor deveni părinți a doua oară. Vestea a fost făcută publică chiar de către frumoasa Candice, prin intermediul unei postări în mediul online.

Candice e însărcinată a doua oară. Aici, surprinsă în vacanță

Dacă nu ar fi anunțat că e însărcinată din nou, și n-ar fi pus o poză explicită cu burtica deja crescută, nimeni nu ar fi bănuit asta despre Candice. Și asta pentru că, zilele trecute, paparazzi au surprins-o la plajă, într-un costum de baie întreg, care i-a pus în evidență silueta fără cusur. Da, nimeni nu și-a dat seama, văzând acele fotografii de la plajă, că vedeta e însărcinată. Doar câteva cadre din lateral ar fi putut trăda începutul de burtică.

O trădează doar cadrele din lateral
Candice Swanepoel și fiul său, Anaca

”Crăciunul a venit mai devreme”, este descrierea care a însoțit fotografia inedita, prin care Candice dezvăluia că e însărcinată cu bebelușul nr. 2. Amintim că primul copil al cuplului, băiețelul Anaca, s-a născut pe 5 octombrie 2016. Hermann și Candice sunt împreună de 12 ani, iar în 2015 s-au logodit.

Fotografia alături de care a făcut marele anunț.


INAPOI LA PRIMA PAGINA