Vă amintiți de Jenny Shimizu? Ea s-a iubit cu Angelina Jolie

Înainte să fie căsătorită cu Jonny Lee Miller, Billy Bob Thornton ori Brad Pitt, Angie a avut o viață amoroasă tumultuoasă. Prima relație a avut-o la 14 ani, iar, peste ani, Angelina a descris-o ca fiind „la fel de intensă precum un mariaj”. Asta și pentru că și-a amenințat mama că renunță la școală dacă nu o lasă să locuiască împreună cu el, la ea acasă. Și deși n-a durat decât doi ani, această primă relație a maturizat-o și a făcut-o să-și aleagă drumul în viață.

Angelina, Jenny Shimizu (mijloc) și celelalte co-staruri din „Foxfire”

La 16 ani, Angelina a decis să se îndrepte spre o carieră în actorie. N-a durat mult, iar primele roluri au și sosit pentru ea. La primul film, ”Foxfire” (1996), Angie a făcut prima ei cucerire pe platourile de filmare. Pe numele ei Jenny Shimizu, fotomodelul a fost prima dragoste a actriței, pe care a cunoscut-o pe micile ecrane. S-a îndrăgostit de ea din ”prima secundă” și s-ar fi căsătorit cu ea dacă nu l-ar fi întâlnit în scurt timp pe actorul Jonny Lee Miller, cu care ajunge, în 1996, la starea civilă. Vorbind peste ani despre această experiență, Angie a recunoscut că e bisexuală și că relația cu Jenny a fost cât se poate de adevărată. ”Probabil că m-aș fi căsătorit cu Jenny dacă nu aș fi făcut-o cu soțul meu. M-am îndrăgostit de ea în prima secundă în care am întâlnit-o.”, declara ea în 1997 într-un interviu.

Angie și Jenny au trăit o poveste de iubire

La rându-i, Jenny a vorbit despre relația cu Angelina Jolie și a mărturisit că, de fapt, aventura lor a durat mai mulți ani, timp în care celebra actriță a avut și alte relații. ”Nu vreau să par altfel decât sunt, dar, în trecut, ori de câte ori suna Angelina lăsam tot și mă întâlneam cu ea oriunde în lume. Eu și Angelina am avut o prietenie frumoasă, care a durat mulți ani. Mă vedeam cu ea în timp ce ea avea alte relații – ea e genul acesta de persoană, deschisă și minunată”, a declarat Jenny Shimizu în 2011, dezvăluind că Angie le-a fost infidelă multor parteneri.

Ei bine, astăzi, nu știm dacă mai există vreo legătură ori vreo comunicare între ele, dar știm că Jenny Shimizu este fidelă unei singure femei. În vârstă de 50 de ani, Jenny este căsătorită cu Michelle Harper, pe care a întâlnit-o la o petrecere, în urmă cu șase ani. Anterior, Jenny a ajuns la altar și cu Rebecca Loos, însă mariajul n-a funcționat între ele și au ajuns la divorț. Vorbind despre mariajul lor, soția lui Jenny a declarat, recent, că au o relație perfectă. ”Eu și Jenny am fost norocoase să ne întâlnim. În momentul în care ne-am cunoscut, ceva s-a potrivit, căci, fără niciun cuvânt, ne-am luat de mână, oricât de ciudat ar suna. Părea ireal. Momentul în sine e fix ca mariajul nostru. A fost un dar prețios să putem împărtăși experiențele vieții, drepturile civile. Căsătoria e plină de iubire, distractivă, deschisă, sinceră și generoasă în orice aspect”, a declarat Michelle.

Prezent. Jenny Shimizu (stânga) și soția sa, Michelle (dreapta)

Jenny Shimizu a fost mecanic de profesie. Ulterior, a fost descoperită de Calvin Klein și și-a început cariera de model. A fost primul model de origine asiatică, dar și de culoare, care a defilat în deschiderea show-ului Prada, în cadrul Săptămânei Modei. De-a lungul carierei sale a defilat pentru toate brandurile mari, dar a apărut și-n emisiuni precum ”America`s Next Top Model” ori ”Make me a Supermodel”. În prezent, Jenny mai apare, din când în când, pe diverse coperte și-și exercită profesia de fotomodel.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA