Va lua Oscarul anul acesta? Citește reacția lui Leonardo vizavi de nominalizare!

Ieri, toți cinefilii au așteptat cu sufletul la gură nominalizările la această ediție a premiilor Oscar și, trebuie să recunoaștem, n-au fost foarte multe surprize. Evident, toată lumea se aștepta ca Leo DiCaprio să primească o nominalizare pentru cel mai bun actor în rol principal și asta chiar s-a întâmplat. Cine știe, poate că prestația lui din filmul The Revenant îi va aduce statueta pe care ar fi meritat-o, credem noi, pentru rolul din Lupul de pe Wall Street.

The 71st Annual Golden Globe Awards - Weinstein Party  at The Beverly Hilton Hotel Featuring: Leonardo DiCaprio Where: Los Angeles, California, United States When: 13 Jan 2014 Credit: FayesVision/WENN.com
Va lua Leo Oscarul?

După ce a primit deja Globul de Aur pentru acest rol, duminica trecută, Leonardo este favorit și în cursa pentru cea mai prestigioasă statuetă. Reacția lui?

„Sunt recunoscător Academiei pentru recunoașterea acestui film. Să lucrez pentru The Revenant a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Acest lucru n-ar fi fost posibil fără talentul lui Alejandro [González Iñárritu], fără viziunea și ambiția lui. Echipa noastră foarte dedicată acestui proiect merită și ea această recunoaștere. Împreună, ei au creat o experiență cinematografică unică. Felicitări tuturor nominalizaților din acest an! Mulțumesc Academiei“, a declarat Leo, într-un comunicat de presă.

Leo bun
Leo, la ediția din anul acesta a Globurilor de Aur

Este deja a cincea nominalizare la Oscar pentru Leo, cea mai recentă fiind pentru rolul din Lupul de pe Wall Street, în 2013.INAPOI LA PRIMA PAGINA