Val Kilmer a vorbit prima dată despre bătălia sa cu cancerul

Citeste tot despre:

Speculaţiile privind starea de sănătate a starului au apărut încă de acum doi ani, dar în ciuda înfăţişării lui tot mai îngrijorătoare, Val a ales să păstreze până ieri tăcerea

Val a preferat să nu vorbească despre problemele lui de sănătate până acum

Cu siguranţă că actorul a preferat tăcerea în cele mai grele momente şi a ales să vorbească odată ce a regăsit speranţa. Astfel, într-un interviu pentru Reddit, Kilmer a ales varianta optimistă de răspuns la toate îngrijorările fanilor privind sănătatea lui şi a afirmat că „s-a vindecat de cancer”. Mai mult, întrebat de un fan de ce Michael Douglas ar fi sugerat că şi Kilmer se luptă cu un cancer la limbă, acesta a răspuns: „Probabil că încerca să mă ajute, fiindcă într-adevăr aveam un cancer în remisie. Am limba încă umflată. Şi pentru că nu vorbesc tocmai cum vorbeam înainte, oamenii cred că încă am mari probleme.”

Primele zvonuri despre starea lui de sănătate au apărut în ianuarie 2015, când s-a aflat că fusese internat în urma unor sângerări orale şi că ar fi fost operat de o tumoare la gât. Şi, deşi ulterior a fost fotografiat arătând extrem de slăbit, Val a negat constant orice problemă de sănătate. Până acum, când sperăm că a spus adevărul şi că de acum va fi din ce în ce mai bine.

Foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA