Val Kilmer de-abia mai poate vorbi! VIDEO

Actorul abia dacă s-a făcut înțeles atunci când a ținut un discurs în prima sa apariție publică de când s-a aflat de suferința fizică prin care trece.

©NATIONAL PHOTO GROUP  Val Kilmer is all smiles out and about with a friend in Malibu.  Job: 062112C15 EXCLUSIVE June 21st, 2012 Malibu, CA NPG.com

A negat cât a putut de mult că ar avea cancer la gât, chiar a ținut să-l contrazică pe Michael Douglas atunci când acesta a dezvăluit boala gravă pe care colegul său de breaslă o are. Însă e limpede că Val Kilmer are probleme de sănătate. La prima sa apariție publică de când presa americană a scris despre diagnosticul crunt, actorul de-abia putea pronunța cuvintele. Dar nici cu această ocazie nu a recunoscut că ar avea cancer la gât. Nu a avut cum să se prefacă și să ignore faptul că de-abia vorbea, însă e posibil să fi ascuns din nou adevărul.

“Am început repetițiile în Florida și mi-am dat seama că începeam să am probleme cu vorbirea”, a declarat Val. “Este evident că încă sunt în perioada de recuperare. Limba mi s-a umflat și am fost nevoit să anulez turneul de promovare a piesei Citizen Twain”, a explicat acesta.

Uite aici cum vorbește Val Kilmer!INAPOI LA PRIMA PAGINA