Val Kilmer, obsedat de Cate Blanchett. A zburat până în Australia pentru a o vedea

Ea este o frumoasă actriță căsătorită, mamă a patru copii, dar asta nu a fost suficient pentru a-l opri pe starul de la Hollywood, Val Kilmer, să-și exprime sentimentele puternice pentru Cate Blanchett.

Favoritul din rolul lui Batman, al cărui ego măreț l-a făcut să vorbească de multe ori cu ironie, chiar a pretins că a zburat tocmai în Australia pentru a o vedea pe Cate, dar a fost întâmpinat de soțul acesteia, dramaturgul Andrew Upton.

Starul în vârstă de 57 de ani, care a suferit transformări majore în ultima vreme, pe fondul unor probleme grave de sănătate – cancer la gât, a scris vineri pe contul său de Twitter:  „Odată am zburat până în Australia, doar pentru a vorbi cu Cate Blanchett. În schimb, am fost întâmpinat de soțul său.“

Într-un alt mesaj, Kilmer a scris: „Recent am avut două vise cu #CateBlanchett în ele. Soțul ei nu a fost în niciunul.“ Val a mai adăugat: „Este la fel de uimitoare și în persoană. Unele staruri nu sunt. Cate este atât de reală, că pare aproape ireală. “ Sarcasmul său a atins punctul culminant, când actorul a vorbit despre modul în care ea folosește uneltele de grădinărit într-o secvență pe platoul de filmare.

Actorul a ignorat cu desăvârșire reacția prietenilor virtuali la declarațiile sale: „Acesta este cel mai înfiorător mod prin care poți iubi pe cineva. Din ce lume vii?“, a scris unul dintre utilizatorii platformei. În timp ce comentariile sale cu privire la Blanchett au fost de-a dreptul covârșitoare, probabil că Val este puțin melancolic, cu gândul la fimul The Missing (2003) în care a jucat alături de frumoasa Cate.

Foto: Getty Images, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA