Valentina Pelinel: „Am renunţat la apariţiile mondene”

Fostul manechin a decis să renunţe la mondenităţi şi să-i dedice mai mult timp fiului său şi al lui Cristi Borcea, Milan Cristian.

A fost mereu în centrul atenţiei şi era nelipsită de la cele mai importante evenimente mondene. Acum, însă, pentru că este mămică şi pentru că partenerul ei de viaţă nu se poate bucura încă de libertate, a decis să facă un pas în spate.

Invitată în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, Valentina Pelinel a vorbit  deschis despre situația familiei sale.

”Eu am spus încă din timpul sarcinii că, după ce voi naște, voi renunța la aparițiile mondene. Situația familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri. Nici nu le duc lipsa. Mi-e foarte bine în mediul ăsta în care mă învârt acum, la locul de joacă. Cu copii, jucării și multă culoare”, mărturisește Valentina Pelinel, vizibil încântată de noul statut, acela de mamă.

Deși nu s-a bucurat de prea multe vacanțe în ultima perioadă, Valentina susține că a fost plecată timp de o săptămână pentru o cură de detox.

”Am fost la detox. Am ținut o cură pentru că nu mai ținusem de mai bine de doi ani, dinainte să rămân însărcinată. Și Milan mânca, așa cum mănâncă el mereu, că e foarte pofticios. Și eu stăteam cu sucul pentru detox în față și-i dădeam să mănânce. Parcă mânca mai cu poftă, numai să-mi facă în ciudă”, spune Valentina Pelinel râzând.

Despre cât a slăbit după sarcină și după detoxifiere, despre micuțul Milan și familia ei, Valentina Pelinel vorbește pe larg în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 16.30, la Antena Stars.INAPOI LA PRIMA PAGINA