Valentina Pelinel, ultimele declaraţii înainte de-a naşte

Mai e puţin până fostul manechin va aduce pe lume primul ei copil. Dar, înainte de asta, blonda a ţinut să lămurească câteva lucruri.

Valentina Pelinel2

Sarcina Valentinei Pelinel a intrat pe ultima sută de metri, dar totul decurge fără probleme.

„Băiețelul e foarte bine, e foarte activ. N-avem somn, ce să facem? Așa este în ultima perioadă. Important este că este baby-boom și crește natalitatea. Așa a pornit și de la mine. Nu știi că spuneau că sunt puțin balonată? Imediat vine bebelușul poznaș pe lume, Doamne ajută“.

Cât priveşte alegerea maternităţii, Valentina Pelinel va naşte într-un spital privat.

„În România, la orice clinică privată o naştere naturală e în jur de 1.000 de euro. E o să plătesc la fel ca toată lumea, evident, numai că eu am şi o asigurare medicală, deci în cazul meu asigurarea medicală va acoperi costurile astea, la fel cum mi-a acoperit şi toate costurile de pe toată durata sarcinii. Totul e în regulă, iar acum doar aştept să văd când vrea să vină pe lume bebelușul poznaș. Acum știi cum e, bebelușul decide când vrea să iasă”, a spus Valentina la Antena Stars.

Referitor la datoriile la ANAF, Valentina Pelinel a spus că: „Nu puteam să lipsesc de pe listă. M-am minunat și eu când m-a sunat un jurnalist. Am realizat că era vorba despre un teren care nu este în posesia mea și i-am redirecționat către fostul soț, care am înţeles că le-a şi explicat cum stă situaţia“.

Valentina PelinelINAPOI LA PRIMA PAGINA