Vanessa Paradis a strălucit la Cannes. Mama copiilor lui Johnny Depp arată spectaculos

Citeste tot despre:

, ,

Vanessa Paradis a arătat de milioane pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes. Prezentă la ecranizarea filmului „Knife + Heart (Un Couteau Dans Le Couer)”, peliculă în care joacă rolul principal, actrița în vârstă de 45 de ani a întors toate privirile.

Vanessa este de o frumusețe fără cusur, ea fiind muza designerului de la Chanel, Karl Lagerfeld, de-a lungul anilor, așa că nu e de mirare că a strălucit la Cannes într-o creație semnată de acest brand. Actrița de origine franceză parcă nu îmbătrânește, iar apariția sa de joi seara a fost una care confirmă acest lucru. A purtat o rochie strălucitoare, haute-couture, o rochie argintie care i-a pus în evidență talia de viespe, fosta parteneră a lui Johnny Depp arătând ca o zeiță.

A îmbrăcat o rochie lungă, cu trenă și mâneci de tip fluture, accesorizată cu cristale în zona decolteului și a taliei. Mama copiilor lui Johnny Depp, Lily-Rose (18) și John „Jack” (16), nu își arată vârsta, iar fața ei este mai fresh ca niciodată. Vanessa a fost fermecătoare cu părul blond aranjat în bucle lejere și un machiaj soft care i-a pus în evidență tenul curat și luminos. Iar zâmbetul ei este inconfundabil.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA