Vedeta care a înnebunit Internetul cu aceste fotografii. Despre cine este vorba?

Nu mai este un secret pentru nimeni că adoră să se fotografieze în cele mai provocatoare ipostaze și folosind cât mai puține haine, ori deloc. Contul său de Instagram este o încântare pentru cei peste 14 milioane de utilizatori care o urmăresc și chiar s-a făcut remarcată prin aceste fotografii extrem de sexy pe care le împărtășește cu fanii săi.

O nouă serie de fotografii sexy cu celebrul model fac furori pe rețelele de socializare.

Este o tânără de 26 de ani, model și la început de drum în ale actoriei, una dintre cele mai sexy prezențe de pe la evenimentele de anvergură precum Festivalul de Film de la Cannes, ori alte gale cu renume și cu invitați de seamă.

A făcut deja un obicei din a distribui fotografii cu ea în costum de baie, în lenjerie intimă sau, din contră, topless și nud, mândrindu-se cu formele apetisante – un fund bombat, un bust generos, picioare lungi și abdomen tonifiat. Emily Ratajkowski a devenit celebră datorită apariției în videoclipul melodiei lui Robin Thicke, „Blurred Lines”, în 2013, iar de atunci și-a format o comunitate imensă pe rețelele de socializare, s-a propulsat în modeling și a devenit actriță, jucând doar în acest an în două filme. Este vorba despre „In Darkness”, alături de Natalie Dormer, şi „Cruise”, în care deţine rolul principal.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA