Vedete cu familii destrămate

Haina celebrității ascunde de multe ori secrete de nebănuit. Din păcate pentru vedetele în cauză, atunci când ești în fața reflectoarelor nu durează mult până cineva ”scormonește” suficient încât să găsească lucruri pe care oricine le-ar vrea uitate. De exemplu, sunt vedete care provin din familii destrămate, și care ar fi vrut ca aceste lucruri să nu se afle niciodată. Ei bine, s-au aflat, iar noi le-am adunat într-un top.

Iată, așadar, ce vedete provin din familie destrămate!

Adele este o artistă de succes, însă puțini sunt cei care știu că aceasta a avut o copilărie destul de tristă. Și asta pentru că, tatăl ei, Mark Evans, a părăsit-o pe mama ei, Penny Adkins, pe când Adele avea doar doi anișori. Ani au trecut, iar Adele a crescut fără afecțiunea tatălui său. Mark a încercat, totuși, la un moment dat să se împace cu celebra lui fiica, iar aceasta a cedat. Din păcate, la puțin timp, acesta i-a trădat din nou încrederea, dând contra cost un interviu despre copilăria Adelei, ceea ce a întristat-o destul de tare pe cântăreață și a făcut-o să rupă din nou legătura cu acesta. „Nu va mai auzi de mine niciodată. Fiindcă nimic nu mă supără mai tare decât ca tata să accepte să fie mituit de către presă”, a declarat Adele pentru „Vogue” în 2012.

The 2014 Baby2Baby Gala, Presented By Tiffany & Co - Red Carpet

Kate Hudson îi spune ”tată” lui Kurt Russell, actualul partener de viață al mamei sale, Goldie Hawn, asta deși tatăl ei biologic este Bill Hudson. Motivul? Bill Hudson n-a iubit-o niciodată și nici nu i-a fost aproape, având în vedere că acesta a divorțat de Goldie, înainte ca Kate să împlinească un an. „Ideea este că-ţi suni copiii când sunt zilele lor onomastice sau aniversare. Norocul meu că l-am avut pe Kurt (foto sus) care a fost alături de mine de ziua mea”, a declarat Kate despre tatăl său.

Părinții Christinei Aguilera au divorțat când aceasta avea doar șase ani. De altfel, Christina nu și-a mai văzut tatăl, pe Fausto, din 1999. Pe la începutul carierei sale. Christina declara că tatăl său le-a abuzat fizic și psihic pe ea, pe sora sa, Rachel, și pe mama lor. Cu toate acestea, în 2006, după moartea tatălui său, artista a lansat melodia ”Hurt„ în care vorbește despre tristețea pe care i-a provocat-o moartea acestuia, dar și faptul că nu au fost apropiați.

nyc spring ballet 100512

Drew Barrymore este o altă vedetă care provine dintr-o familie destrămată. La doar 15 ani, actrița și-a înstrăinat mama. La acea vreme, tatăl ei, actorul John Barrymore, o abandonase deja. Relația cu tatăl ei a fost problematică din totodeauna, cei doi nereușind să facă pace până în 2004, când acesta a decedat. Mama acesteia trăiește în continuare, însă relația celor două nu s-a îmbunătățit deloc, deși acum Drew are propria familie. „N-am fost doar supărată pe ea. Am avut şi sentimente amestecate, de vinovăţie şi înţelegere, dar pur şi simplu nu putem face parte una din viaţa celeilalte.”, declara la un moment dat Drew despre relația cu mama sa.INAPOI LA PRIMA PAGINA