Vedete de la Hollywood care au scris cărți

Citeste tot despre:

, ,

Multe dintre starurile de peste Ocean au, pe lângă credite cinematografice, și numele lor legat de anumite scrieri literare. Căci, da, la un moment dat, au fost tentați să-și arate și dezvolte talentul artistic altfel decât pe scenă. Haideți să aflăm, așadar, care sunt cei care, recent, au devenit și autori!

Cara Delevingne

De la model la actriță și de la actriță la scriitoare. Cara tocmai a anunțat că-și va scoate pe piață prima nuvelă, intitulată ”Mirror, mirror”. Nu știm despre ce este vorba, dar am aflat că-n octombrie ar trebui să fie disponibilă pe toate site-urile de specialitate.

Bella Thorne

Din 2014, și Bella Thorne, actrița din serialul „Famous in love”, se numără printre scriitorii de la Hollywood. Aceasta a scris romanul ”Autumn`s kiss”, inspirată din viața sa.

Kendall și Kylie Jenner

Doar nu vă gândeați că vor pierde cele două surori ocazia de a face și mai mulți bani, când e atât de simplu să scrii o carte… Romanul lor se numește ”Rebels: City of Indra” și a fost publicat în 2014. În 2016, au scos și o continuare a acestui roman. Vorbind despre procesul creativ, cele două surori au descris experiența ca fiind ”distractivă”.

James Franco

Alți autori de la Hollywood: James Franco (Child of God; Palo Alto), Justin Theroux, Rashida Jones, Jason Segel.

Jason Segel

Citește și Cele mai apreciate cărți ale vedetelorINAPOI LA PRIMA PAGINA