Vedete dependente de partenerul de viață. Ce cupluri celebre nu pot trece peste despărțire?

Sunt celebri, dar de multe ori nefericiți. Și le place să își complice viețile. Unele cupluri se împacă, se despart și iar ajung împreună. Este pur și simplu clar că, de fapt, nu pot trăi unul fără celălalt. Chiar dacă încearcă să meargă pe drumuri separate, tot înnebunesc când văd că fostul sau fosta se iubesc cu o altă persoană. Fie că vorbim de dragoste adevărată, de dependeță, sau doar de dramă, următoarele celebrități sunt cu totul și cu totul obsedate de partenerul de viață.

Emma Roberts și Evan Peters

"Palo Alto" Premiere - 2014 Tribeca Film Festival

Povestea acestor doi tineri americani a avut atâtea suișuri și coborâșuri de când s-au întâlnit pentru prima oară în 2013 pe platourile de filmare ale peliculei „Adult Work”. Deși au anunțat că formează un cuplu în ianuarie 2013, fericirea a fost de scură durată. La puțin timp, Emma și Eva s-au certat atât de tare și violent, încât a fost implicată și poliția. Din răfuială, Petter s-a ales cu nasul plin de sânge și cu semne de mușcături, iar Robert a fost arestat. În ciuda acestor episoade, nu au putut renunța unul la celălalt. Asta da dragoste cu năbădăi!

Din decembrie 2013 până acum au trecut printr-o serie de despărțiri și reconcilieri, de la logodnă, la un triunghi amoros, la pauze, cei doi sunt atât de impredictibili.INAPOI LA PRIMA PAGINA