Vedete la deschiderea pub-ului familiei Borcea FOTO

Valentina Pelinel și Patrick Borcea au inaugurat ieri Pub-ul Vibere, în incinta Magic Place, o locație dedicată iubitorilor de sport și muzică, un loc ideal pentru a urmări competiții sportive alături de prieteni sau a organiza petreceri private tematice.

Mihai Stoica, Patrick Borcea, Dumitru Dragomir și Ilie Năstase

Deschiderea oficială a avut loc cu doar două zile înaintea debutului Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

“Este o locație care vine să completeze tot ceea ce oferă complexul Magic Place. Pe lângă Aqua Park și Ballroom-urile dedicate evenimentelor, Vibere Pub este o locație rezervată iubitorilor sportului și se îmbină foarte bine cu pasiunea familiei pentru fotbal”, declară Valentina Pelinel.

Vedeta mărturisește că pub-ul este ideal pentru a găzdui evenimente de diverse tipuri, inclusiv petreceri dedicate copiilor.

“Vibere Pub are o capacitate de 100 de persoane indoor și 50 de persoane în zona terasei și este un loc perfect pentru petreceri private și chiar pentru petreceri dedicate copiilor. Recent am organizat aici ziua de naștere a fiului meu, Milan. La astfel de evenimente tot localul este decorat după cum își doresc părinții”, continuă Valentina Pelinel.

Chef-ul locației, Florin Bălan, manageriază alături de echipa sa toate cele 4 Ballroom-uri din cadrul complexului Magic Place.

“Avem o bucătărie în stil american. Servim atât burgeri cât și salate. Iubitorii de bere vor iubi Vibere Pub. Avem în meniu 10 sortimente de bere, de la bere artizanală, nefiltrată, neagră, premium și super premium”, declară Chef Bălan Florin.

În curând, Vibere va inaugura la etaj și un Wine Bar cu o capacitate de 100 de locuri.

Vibere Pub este decorat cu plasme gigant, pe care pot fi urmărite competiții sportive, precum și  mashuri uriașe cu marii sportivi care au făcut cinste României de-a lungul timpului. Cu prilejul evenimentului de lansare, Ilie Năstase a semnat vizualul care-l înfățișează pe terenul de zgură de la Roland Garros în 1973.

Numeroase personalități din lumea sportului au fost prezente la eveniment: Ilie Năstase, Victor Pițurcă, Giovanni Becali, Florin Răducioiu, Gigi Nețoiu, MM Stoica, Dumitru Dragomir, Giani Kiriță, Florin Prunea, Gabi Tamaș, Ionuț Badea și Bănel Nicoliță. Acestora li s-au alăturat Malvina Cservenschi, Albertina Ionescu, Cristina Mihaela Dorobanțu, DJ Wanda, Paula Chirilă, Nasrin Ameri și Sorin Mărcuș.INAPOI LA PRIMA PAGINA