Vedetele de la Hollywood, maraton de telefoane pentru o cauză nobilă

O mulțime de vedete de la Hollywood s-au reunit ieri pentru o cauză nobilă – organizarea unui teledon care are ca scop ajutorarea victimelor uraganului. Cu o putere de convingere uimitoare, actorii și cântăreții au hotărât să-și facă apariția la TV pentru o campanie de strângere de fonduri  -Hand in Hand: A Benefit for Hurricane Relief – pentru care s-au adunat până acum peste 15 milioane de dolari.

Ei au vorbit la telefon pentru a strânge cât mai mulți bani din donații.

Așa că George Clooney, Nicole Kidman sau Julia Roberts nu puteau lipsi de la eveniment. Kidman, 49 de ani și Clooney, 56, amândoi părinți de gemeni, au făcut echipă bună, îmbrăcați asemănător, cu sacori negre, pentru o oră de emisie pe mai multe posturi naționale, inclusiv pe Twitter.

Printre cei care s-au alăturat cauzei au fost și Leonardo DiCaprio sau Bruce Willis.

Și nu au fost singurii care s-au oferit să ajute. În timp ce răspundeau la telefoane, Julia și George au fost acompaniați de alte două personalități internaționale – legenda pop Cher și câștigătorul Oscarului, Leonardo DiCaprio, dar și celebrități precum Beyonce, Oprah Winfrey, Justin Bieber, Billy Crystal, Gwen Stefani, Adam Sandler, Sofía Vergara, Bruce Willis, Nicole Kidman, Kerry Washington, Jared Leto sau Jamie Foxx. Toate veniturile strânse în urma acestui eveniment vor merge la mai multe organizații și fundații care organizează acțiunile caritabile. 

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA