Verdict sinucidere? Dolores O’Riordan, posibilă supradoză cu fentanyl contrafăcut

Dolores îngroașă rândurile marilor artiști rock care au părăsit lumea aceasta în urma unei sinucideri, căzând victime acestui monstru al secolului care poartă numele de depresie.

După Chris Cornell, solistul Soundgarden, care a dispărut dintre noi în luna mai 2017, și Charles Bennington, vocalist al trupei Linkin Park, care și-a luat viața pe 20 iulie 2017, Dolores O’Riordan este un alt nume mare care este suspectat a se fi sinucis.

Dolores, alături de membrii trupei The Cranbberies

Ieri a apărut informația că solista trupei The Cranberries ar fi murit la vârsta de doar 46 de ani din cauza intoxicației cu fentanyl, informație obținută de la departamentul de poliție din Londra, dar neconfirmată încă.

Ei bine, o sursă citată de publicația Santa Monica Observer susține că autoritățile au găsit lângă patul vedetei un analgezic pe bază de fentanyl contrafăcut, un opiaceu sintetic de zece ori mai puternic decât morfina.

Cu toate acestea, nu a fost făcută publică încă o cauză oficială a morții irlandezei, aceasta urmând să fie comunicată de poliția londoneză odată cu raportul toxicologic.

Totuși, cursa citată susține că, în acest moment, sunt luate ca posibile o sincidere prin supradoză intențioantă.

Un lucru care ar confirma, până la urmă, bănuielile celor care au declarat că Dolores O’Riordan se lupta, în ultima vreme, cu o depresie cumplită. Mai mult, chiar solista rock a declarat în 2014 că a încercat să se sinucidă, cu un an înainte, printr-o supradoză.


Artista irlandeză a fost găsită moartă în dimineața zilei de 15 ianuarie, în camera ei de hotel din Londra, acolo unde se afla pentru o serie de înregistrări, iar autoritățile au declarat, în primă instanță, că moartea acesteia este inexplicabilă.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA