Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la întâlnirea cu Regina Marii Britanii!

Ce credeți că ar trebui să îmbrace o celebritate la întâlnirea cu regina? Aceasta pare să fie și dilema vedetelor, cu care se confruntă în pragul unui astfel de eveniment memorabil. Unii aleg ținute foarte conservatoare, alții tratează ocazia ca pe un eveniment de covorul roșu. Cer este că fiecare vrea să folosească ocazia pentru a face o impresie bună, dar nu toți reușesc.

Cum Regina Elizabetha este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, depășind-o chiar și pe stră-bunica sa, regina Victoria, de-a lungul domniei a trebuit să se întâlneasă cu o mulțime de oameni cunoscuți. Pentru că anul acesta  va împlini 65 de ani la conducerea Marii Britanii,  să vedem cu ce vedete a dat mâna regina de-a lungul timpului și ce a purtat fiecare la mărețul eveniment!

Barack Obama și Michelle Obama 

michelle

Fostul Președinte și fosta Primă Doamnă au întâlnit-o pe regină la Londra în 2011. Toți au purtat ținute demne de covorul roșu. În timp ce Barack și soția sa au ales negru, Majestatea Sa a strălucit în alb, rochie pe care a accesorizat-o cu încălțări și geantă de culoarea aurului, dar și cu nelipsitele mănuși. Michelle a fost extrem de elegantă în rochia neagră pe umeri și colierul supradimensionat, în timp ce soțul său a optat pentru un costum clasic negru și papion.INAPOI LA PRIMA PAGINA