Victoria Beckham a recunoscut că făcea playback

De multe ori, fosta membră a formaţiei britanice Spice Girls cânta în concerte cu microfonul închis.

Exclusive... 51958063 Fashion designer Victoria Beckham seen arriving at Sotheby's exhibition of 'The Nude in the XXth and XXIst Century' in London, England, UK on January 25, 2016. Victoria wore a floral print, tea-length dress, black pumps, leather clutch and her signature over-sized sunglasses to the event. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: USA/CHINA ONLY

Zvonurile conform cărora Victoria, fosta componentă a formaţiei Spice Girls, nu poate să cânte, au urmărit-o pe aceasta de când a intrat în trupă. Dintotdeaua a fost acuzată, şi pentru cele câteva versuri solo pe care le avea în melodii, că nu le-ar fi cântat live în timpul spectacolelor – o acuzaţie gravă în era în care playback-ul era considerat ruşinos, deşi foarte întâlnit.

Şi, potrivit unor declaraţii făcute în Londra, săptămâna trecută, Beckham a dezvăluit că acele zvonuri erau adevărate.

„Obişnuiau să-mi închidă microfonul, lăsându-le pe celelalte fete să cânte“, a spus ea. În schimb, acum nu are cine să o mai cenzureze: „Cine râde la urmă, râde mai bine – şi acum microfonul meu e OK şi, în sfârşit, pornit“, a mai spus aceasta, zâmbind.

Totodată, vorbind despre trecutul alături de formaţie, Victoria a recunoscut că nu s-a simţit niciodată comfortabil în rolul de petrecăreaţă.

„În timp ce toate celelelte fete erau spontane şi puse pe distracţie, sărind pe mese, eu eram cea care verifica mesele, să nu cumva să cadă. Eram cea raţională. Aveam noroc datorită faptului că putam tocuri, astfel încât era suficient să dansez un pic şi să scap, dar oricum nu mi-a fost uşor. Eram mult mai reţinută, în comparaţie cu celelalte fete“, a declarat ea.

Totuşi, se pare că a meritat „chinul” suferit, având în vedere avantajele privind garderoba artistei. „Întotdeauna am fost cea care iubea moda şi chestia asta a avut rezultate pentru mine – fetele obţineau gratuit hainele, fiindcă erau piese de rahat, aşa că rămânea destul buget ca eu să capăt mica mea rochie Gucci“.INAPOI LA PRIMA PAGINA