VIDEO Beyonce și Jay-Z, cele mai importante momente, la nouă ani de la căsătorie

Citeste tot despre:

, ,

Beyonce a făcut public un nou videoclip pentru piesa sa  „Die With You”, marți seara. Clipul nu este unul profesional, așa cum probabil ne așteptam, ci unul foarte emoționant, cu imagini din arhiva personală a artistei și a lui Jay-Z, inclusiv filmări de la cererea în căsătorie, de la nuntă și de la nașterea micuței Blue Ivy. Ieri a fost o zi importantă pentru diva de 35 de ani și pentru soțul său de 47, pentru că au aniversat 9 ani de la căsătorie.

Acest clip, distribuit de Beyonce pe Instagram este un montaj cu imagini de familie, inclusiv momentul tandru când fiica de cinci ani a cuplului, Blue Ivy, sărută burta de gravidă a mamei sale.

Câteva dintre filmări  sunt foarte vechi, inclusiv cele de la nunta celor două staruri din 2008. Bey a lansat inițial această piesă de dragoste pe 4 aprilie 2015, la aniversarea a șapte ani de la căsătoria sa cu artistul hip hop.

💙 4.4.17 💙

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Acum au apărut și primele imagini de la ceremonia nupțială a celor doi. Cuplul a păstrat secret cele mai multe detalii cu privire la ziua nunții, s-au căsătorit într-unul dintre cele mai fițoase cartiere din New York, Tribeca, într-un penthouse, pe 4 aprilie 2008. Ceremonia a fost una restrânsă cu prietenii apropiați și familia. Bey a fost înconjurată de 70.000 de orhidee albe, florile ei preferate, care au fost aduse tocmai din Thailanda. Cuplul are acum o fetiță de cinci ani, Blue Ivy, iar Beyonce este însărcinată cu gemenii care vor veni pe lume vara aceasta.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA