Video. Ce spun Emilia Clarke și Kit Harington despre scena de sex din ultimul episod Game of Thrones

Scena de sex avându-i ca protagoniști pe doi dintre cei mai cool actori ai serialului Game of Thrones, a fost una destul de controversată, mai ales că personajele interpretate de Emilia Clarke și Kit Harington au fost făptașii unui incest.

Fanii Game of Thrones au fost fie entuziasmați, fie îngroziți de faptul că Jon Snow și Daenerys Targaryen au ajuns în pat în una dintre cele mai memorabile scene din toate cele șapte sezoane ale seriei. Într-un momet atipic marca mătușă-nepot, cei doi, curajosul John și mama Dragonilor au ajuns într-o ipostază intimă, punând în scenă un moment incendiar de sex. Probabil că și lor, care au fost în pielea personajelor cu pricina, le-a fost ciudat să filmeze o astfel de scenă, însă cum au văzut cei doi actori această experiență, aflăm chiar din gura lor.

Vorbind despre relația dintre personajele lor, Kit Harington a spus: „Cred ca era inevitabil de la jumătatea sezonului ca Jon și Daenerys să nu ajungă în pat”. Emilia Clarke a adăugat: „Pentru noi, ca actori, este ciudat! Nu știu cum va decurge totul și care vor fi reacțiile”.  Kit a glumit: „Îmi place să mă uit la Dany (a râs)….Amândouă personajele știu că ceea ce fac este greșit și că asta le va  cauza probleme. Dar este acel moment când simți ceva foarte puternic pentru cineva și reușești să treci cu acel cineva pentru toate obstacolele, ca un tren în mare viteză, nu poți opri asta.”

Foto:  Captură HBO Game of ThronesINAPOI LA PRIMA PAGINA