VIDEO. Ewan McGregor și-a sărutat amanta, pe Mary Elizabeth Winstead, la Critics’ Choice Award

Săptămâna trecută a câștigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-o serie și chiar i-a mulțimit soției sale pentru sprijinul acordat și celor 4 copii, iar la Critics’ Choice Awards a stat lângă amantă. ” Vreau să-i mulțumesc lui Eve care a stat alături de mine timp de 22 de ani și celor patru copii ai mei – Clara, Esther, Jamyan și Anoik, vă iubesc și voi știți asta… Mereu mi-a plăcut să fiu actor și să am de-a face cu actori, așa că am lucrat cu actori minunați la filmul ăsta ( n.r. Fargo) și nu ar fi fost vorba de vreun premiu fără David Thewlis și Michael Stuhlbarg și Carrie Coon. Nu ar fi fost niciun Ray ( personajul lui Ewan McGregor din filmul Fargo) fără Mary Elizabeth Winstead, așa că vă mulțumesc mult”, a fost discursul actorului care le-a mulțumit atât soției, cât și amantei, co-starul său din Fargo.

La premiera filmului Fargo.

După ce au fost surprinși de paparazzi de mai multe ori în ipostaze tandre, de mână sau chiar sărutându-se, iată că la premiile Critics’ Choice Award de joi seara, actorul Ewan McGregor a stat lângă iubita sa, actrița Mary Elizabeth Winstead, și chiar a pupat-o pe aceasta în momentul în care a fost desemnat din nou câștigător.

Ce-i drept, cei doi actori care au fost și colegi pe platourile de filmare ale peliculei Fargo, sunt împreună și nu mai ascund asta, cu toate că el este încă căsătorit cu Eve Mavrakis, iar ea cu  Riley Stearns. Din nou, în momentul în care a ajuns pe scenă pentru discurs la Critics’ Choice Award, Edward le-a mulțumit colegilor, asta incluzând-o și pe actuala sa iubită, Mary Elizabeth.

Foto: Splash NewsINAPOI LA PRIMA PAGINA