Video surprinzător de la nunta lui Brigitte Trogneux cu Emmanuel Macron

Avea 39 de ani și era căsătorită, încă din anul 1974, cu bancherul Andre-Louis Auziere, când l-a cunoscut pe Emmanuel Macron, cel care avea să devină peste ani soțul și marea iubire a vieții ei. Nici barierele legate de diferența de vârstă, nici faptul că el era elevul ei n-au contat și n-au stat în fața iubirii lor. Azi, când el este Președintele Franței, aceste amănunte atârnă greu și sunt puncte sensibile pentru amândoi.

captură video

Despre povestea lor de iubire și despre toate amănuntele legate de uniunea lor, s-a mai vorbit. Ceea ce a rămas ascuns, însă, este cadrul idilic în care cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă pe 20 octombrie 2007. Nunta propriu-zisă, care a avut loc acum zece ani, și care i-a avut drept martori de cununie pe profesorul lui de economie, Marc Ferracci, și pe afaceristul Henry Hermand, care declara înainte de tragica lui trecere în neființă (din 2016) că ”Emmanuel nu a luat niciodată o decizie importantă fără să vorbească cu mine”.

Emmanuel și Brigitte, în ziua nunții lor. 20 octombrie 2007

Nunta dintre Brigitte și Emmanuel a avut loc, așadar, în orașul Touquet, din regiunea Pas-de-Calais, acolo unde cei doi locuiau. La ceremonie au participat, pe lângă cei doi martori, toți cei apropiați și familiile lor, iar momentul a fost filmat, prin urmare avem ocazia să-i vedem pe Brigitte și pe Emmanuel în haine de mire și mireasă, spunând „Da!” în fața ofițerului de stare civilă.

Cât despre mireasa Brigitte, în vârstă de 54 de ani pe atunci, aceasta purta o rochie albă, mini, care prezenta niște inserții metalice în partea de sus, iar pe deasupra purta un sacou lung, tot alb. O apariție, așadar, extrem de sexy, care-i punea în evidență picioarele lungi și sexy și care o caracterizează atât de mult, dat fiind faptul că și astăzi, la 64 de ani, poartă aceleași ținute minimaliste.

Momentul tăierii tortului

Cât despre hairstyle și make-up, din câte vedem din acest video, mireasa Brigitte optase pentru un machiaj al ochilor strident, un ruj nude, și o coafură cât se poate de elegantă, cu onduleuri ușoare. Un look diferit față de cel pe care îl afișează astăzi, dar care o prinde la fel de bine. La fel de elegant și emoționant a fost și mirele, care după ceremonie a ținut un discurs în care le-a mulțumit invitaților pentru prezență, dar și frumoasei soții pentru că a făcut acest pas alături de el.

Iată, așadar, video-ul surprins în ziua nunții celor doi!INAPOI LA PRIMA PAGINA