Viitorul posibil premier austriac are o relație cu iubita din facultate. Cum arată împreună și de ce toata lumea vorbește despre ei doi

Citeste tot despre:

,

La doar 31 de ani ai săi, Sebastian Kurz ar putea deveni cancelarul Austriei și cel mai tânăr șef de guvern din lume. Supranumit ”Wunderwuzzi”, ceea ce poate fi tradus prin „cineva care poate păși pe apă”, Sebastian a fost comparat cu președintele Franței, Emmanuel Macron, dar și cu premierul Canadei, Justin Trudeau, atât din perspectiva vârstei fragede, cât și a abordării politice, Sebastian reușind să creeze mișcare politică în jurul său, rebotezând Partidul Poporului, care a deținut puterea în Austria mai bine de 30 de ani, în ”Noul partid al poporului”.

Sebastian Kurz și iubita sa, Susanne Thier

Ceea ce nu se știe despre politicianul conservator de 31 de ani este că, asemenea lui Macron, are o susținătoare puternică în spate, în persoana iubitei sale, alături de care are o relație amoroasă de 13 ani. Sebastian Kurz și iubita sa, Susanne Thier, s-au cunoscut acum 13 ani, pe când acesta împlinise vârsta majoratului. De atunci și până astăzi, Susanne Thier, i-a stat aproape lui Sebastian Kurz, ajutându-l să-și ducă la bun sfârșit ambițiile politice. De altfel, la rândul ei, Susanne nu e străină de politică, lucrând în cadrul Ministerului de Finanțe din Austria.

Mereu în umbra sa.

Cel mai recent, cei doi au fost surprinși împreună la votare, când Sebastian și-a făcut loc prin mulțimea entuziastă ținând-o de mână pe cea care i-a fost aproape în ultimii 13 ani de viață. Îmbrăcată office, într-o pereche de pantaloni negri, camașă albă și cardigan gri, Susanne pare pregătită să devină partenera celui mai tânăr lider din lume, și, prin urmare, o țintă a presei internaționale.

Citește și Rezulatate după alegerile legislative din Austria. Partidul Popular, învingător. Liderul său, Sebastian Kurz, poate deveni cel mai tânăr şef de guvern din Europa

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA