Winona Ryder îl apără pe Johnny Depp

Celebrul actor se luptă să-și demonstreze nevinovăția în procesul intentat de Amber Heard pentru violență domestică. De altfel, sunt destui care cred că actorul a fost acuzat pe nedrept și că Amber minte.

NEW YORK, NY - AUGUST 11: Actress Winona Ryder attends the "Show Me A Hero" New York screening at The New York Times Center on August 11, 2015 in New York City. (Photo by Andrew H. Walker/Getty Images)
Winona Ryder s-a iubit cu Johnny Depp din 1989 și până în 1993

Winona Ryder, actrița cu care Johnny s-a iubit timp de patru ani, a decis să ia cuvântul și să-l apere pe cel care i-a fost aproape atâta timp și care n-a fost niciodată violent față de ea. Aceasta insistă că nu crede că Johnny ar fi în stare de astfel de lucruri și că față de ea nu s-a manifestat niciodată violent. ”N-a fost niciodată, niciodată violent față de mine. (…) Nu știu ce s-a întâmplat, însă spun că mi-e greu să-mi imaginez că Johnny ar face asta. ” a declarat Winona într-un interviu recent acordat pentru cei de la ”Time”.

winona, johnny
Winona crede în nevinovăția lui Johnny

Aceasta îl descrie pe ca fiind o persoană iubitoare și protectoare. ”Nu l-am văzut niciodată violent față de vreo persoană. (…) Eu îl știu ca fiind o persoană bună, iubitoare. Un bărbat care e foarte protector cu persoanele pe care le iubește”, a mai spus Winona.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA