Wow, cât de extravagante au fost Amal Clooney și Cindy Crawford la petrecerea de Halloween!

Cele două dive nu încetează să ne uimească prin faptul că arată întotdeauna extraordinar de bine, sunt stilate și se reinventează cu fiecare apariție. Nu avem cum să ne plictisim de ele, mai ales că la petrecerea de Halloween organizată de compania lui George Clooney, Casamigos, au fost fabuloase.

Amal și Cindy au fost divele serii.

Prietenele Amal Clooney și Cindy  Crawford au atras toate privirile atunci când au ajuns la eveniment, mai ales că au optat pentru un look extravagant, în stil disco, care le-a prins de minune.

Amal (39) i-a adus pe lume pe gemeni Alexander și Ella acum patru luni, iar Cindy (51) are doi copii mari – Kaia ( 16) și Presley (18), dar statutul lor de mame nu le-a împiedicat să aleagă cele mai țipătoare machiaje, coafuri trăsnite și haine extravagante, iar asta le-a făcut să fie în centrul atenției. Au fost de o frumusețe fără cusur, sclipitoare din cap până în picioare și nonconformiste la petrecerea organizată de soții lor – George Clooney și Rande Gerber.

Amal, Rande și Cindy, costumați de Halloween.

Cindy a fost un personaj care a venit direct din anii ’70, cu bucle retro, un machiaj colorat, rochie în nuanțe de roz, o blană albă și multe accesorii metalice, pe când Amal a fost diva disco într-o salopetă lungă din paiete cu reflexe, cercei mari, ochelari de soare statement și o coafură afro. Este pentru prima dată când o vedem pe avocata de 39 de ani atât de dezinvoltă, chiar dacă apreciem fiecare apariție a sa. De data aceasta a întrecut orice așteptare și, pe lângă faptul că hainele i-au venit ca turnate pe corpul perfect, această nouă coafură retro a avantajat-o, iar machiajul cu accent pe ochi și ruj sidefat au făcut-o aproape de nerecunoscut.

Kaia Gerbe și fratele său, Presley.

Alături de cele două femei celebre s-a fotografiat și Rande, soțul lui Cindy, costumat în Elvis Presley. La petrecere a fost și fiica celor doi, Kaia, top model în devenire,  îmbrăcată extrem de sexy, într-o ținută disco cu șosete și sandale argintii, fusta scurtă, top metalic, o perucă vintage blondă și un machiaj de baby doll. Fratele său a fost mai puțin extravagant, într-o cămașă cu desene și accesorizat cu ochelari de soare.

Foto: Getty Images, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA