Wow! Cât de sexy e fosta nevastă a lui Eddie Murphy! E mamă a cinci copii!

Din 1993 și până în 2006 a fost soția actorului Eddie Murphy, dăruindu-i acestuia cinci copii. Acum, e o femeie singură și, pur și simplu, nu înțelegem de ce. Iată cum arată Nicole Murphy la cei 49 de ani!

Ea e fosta lui Eddie Murphy!

Este un fost fotomodel, femeie de afaceri, personalitate TV și fosta soție a lui Eddie Murphy. La cei 49 de ani, Nicole se bucură de o siluetă fit, ca trasă din inel, de o înălțime impresionantă (1,78) și niște măsuri care ar face invidioasă până și o Miss. Cu un așa rezumat, ai zice că Nicole Murphy ar putea avea orice bărbat din lumea aceasta. Și totuși ea e singură.

Da, fosta soție a celebrului actor e în prezent singură, deși, după divorțul de Eddie, a mai avut o relație amoroasă cu jucătorul NFL Michael Strahan, care s-a întins pe cinci ani. Din august 2014, Nicole e, însă, o femeie liberă!

Așa arată în prezent Nicole Murphy

Ieri, vedeta a fost surprinsă de paparazzi alimentându-și mașina, în Los Angeles. Purtând un outfit extrem de sexy, compus din niște sandale amețitor de înalte și o rochie mulată, Nicole arăta mai bine ca oricând.

La cei 49 de ani, Nicole arată ireproșabil

Dacă n-ar exista în viața lui Paige Butcher, la rându-i fost fotomodel și, totodată, mama celui de-al nouălea copil al actorului, Eddie sigur ar regreta-o pe Nicole!

Ea e partenera actuală a actorului și fiica lor de un an.

Iată o galerie foto cu aparițiile publice ale cuplului Nicole-Eddie Murphy!INAPOI LA PRIMA PAGINA