Wow! Ce bine arată acum Britney Spears!

Citeste tot despre:

, , ,

Ne amintim cu toții de acele cadre jenante, în care Brit apărea cu kilograme bune în plus, ținute neglijente și un machiaj strident. E bine, acum, artista e total schimbată, punând preț pe felul în care arată, dar și pe sănătatea ei.

Înainte vs. prezent

De câțiva ani, Britney Spears și-a schimbat stilul de viață! A renunțat la obiceiurile nesănătoase (mâncarea de la fast food!), la petrecerile nebune în cluburi și la tot ce îi făcea rău. Are grijă la alimentație, la silueta ta și la sănătatea mentală.

Brit se antrenează zi de zi

Nu e de mirare, așadar, că Britney Spears este într-o formă de zile mari, cu un tonus muscular fantastic, energică și zâmbitoare la fiecare apariție în public. Zilele trecute, artista de 35 de ani a făcut o demonstrație publică a antrenamentului său fizic, îndrumându-i pe fanii internauți să nu se neglijeze și să facă sport cât mai mult.

Aceasta a  postat pe contul ei de Instagram un video în care le arată fanilor cum se antrenează și care e succesul siluetei sale perfecte. În imaginea respectivă, Brit apare într-un outfit sportiv, care îi pune în evidență silueta perfectă. Haideți să vedem și noi dovada!INAPOI LA PRIMA PAGINA