Wow! Uite cum arată fiica lui Marius Tucă! FOTO

Daria Ana Tucă are 20 ani, îi seamănă foarte bine tatălui său şi dorește să devină regizor.

Jurnalistul Marius Tucă are toate motivele să se mândrească cu fiica sa. Cei doi au o relație foarte apropiată, jurnalistul numind-o pe rețelele de socializare: “Daria, poemul meu perfect” – el fiind un poet pasionat.

„Tu ești cel mai frumos copil din lume, cel mai talentat, cel mai bun. Tu ești copilul pe care și l-ar dori orice părinte. Te iubesc, Daria!”, i-a scris Marius Tucă pe Instagram pe 28 iulie, ziua în care a împlinit 20 de ani.

Daria Tucă visează să ajungă o mare regizoare şi, artistic, s-a impus deja în fotografie (www.dariatuca.weebly.com), printre altele luând cadre extrem de expresive pe platourile de filmare ale producţiei „Moromeţii 2”. Şi, pentru că a fost recent în Italia, şi-a dorit să vadă şi locurile unde s-a filmat controversatul film „Call Me By Your Name”, premiat la Oscar anul acesta la categoria Cel mai bun scenariu.

Între timp, vedem cum Daria s-a transformat într-o tânără frumoasă, cu aer jucăuş şi ochi misterioşi. Iat-o în câteva ipostaze foarte interesante, care ne amintesc de Lolita sau de Mathilda din „Léon”.

„Puștoaică rebelă, deșteaptă, frumusețe sălbatică”, aşa cum frumos a caracterizat-o unul dintre apropiaţii ei, pe Instagram.INAPOI LA PRIMA PAGINA