Vedete

Pepe a dat cărţile pe faţă. Artistul are o nouă iubită

Pepe a dat cărţile pe faţă. Artistul are o nouă iubită

La câteva luni de la despărţirea de Raluca Pastramă, artistul iubeşte din nou.  Pepe a confirmat relaţia cu Yasmine printr-un sărut pe reţelele de socializare.

“Nu vreau să spun acum prea multe, mai ales că suntem la început. Nu vreau să regret peste şase luni ceva spus acum, aşa că tot ceea ce zic este că da, suntem împreună, ne-am asumat. Am recunoscut că suntem împreună şi am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuţi public împreună pentru că am decis să ne afişăm şi public.

Nu mă întreba de Raluca, sunt la cafea cu Yasmine. Suntem în tatonări, ne-am văzut în oraş, ne bem cafeaua împreună şi discutăm. Ce pot să spun mai mult, este clar tot ce se petrece între noi, dar nu vreau să dau prea multe explicaţii pe acest subiect. Vom vedea unde vom ajunge”', a mărturisit Pepe pentru Fanatik.ro

Artistul a recunoscut că cele două fetiţe îl responsabilizează, aşa că nu îşi doreşte să zboare din floare în floare, ci vrea un nou mariaj.

“Nu o să mă vedeţi azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Normal că-mi doresc să mă căsătoresc. Dacă aş avea o relaţie, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să ştii… de ce privezi următoarea iubită, următoarea relaţie de frumuseţea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi o  şansă fiecărei femei din viaţa ta? Te plimb, te respect, îţi fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte şi iubeşte-mă”, a spus Pepe la Antena Stars.

 

Comentarii

Modifică Setările