Vedete

Pepe a vorbit deschis despre fostele iubiri: ”I-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată...”


Pepe a vorbit deschis despre fostele iubiri: ”I-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată...”
camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După două mariaje eşuate, la câteva luni de la ultimul divorţ, Pepe rămâne un romantic. Artistul a vorbit despre comportamentul său în relaţii şi a dat de înţeles că a pus ochii pe o nouă iubire.

Pepe nu a avut un an uşor. Pe lângă pandemia care le-a afectat cariera tuturor artiştilor, a trecut şi printr-un divorţ dureros şi neaşteptat de Raluca Pastramă, după nouă ani de mariaj. În plus, Oana Zăvoranu, prima soţie a cântăreţului, a ieşit la rampă cu declaraţii despre povestea lor.

În ciuda eşecurilor amoroase, Pepe continuă să creadă în dragoste şi dă de înţeles că ar fi pus ochii pe cineva.

Pepe iubită

”Nu sunt într-o relaţie, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt şi în cinci relaţii, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îţi oferă peste noapte câte o şansă de asta pe care nu o poţi rata. În momnentul în care conştientizezi că e ceva ce merită, mă arunc şi în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a mărturisit Pepe în podcastul lui Damian Drăghici.

”Fiecare femeie din viaţa mea a avut parte de acelaşi tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată şi i-am oferit libertate şi susţinere, fiecare a ştiut ce să facă cu ele. Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viaţa mea”, a mai declarat Pepe, făcând o sinteză a trecutului său amoros. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările