Vedete

Pepe, despre căsnicia cu Oana Zăvoranu: "A fost cea mai mare greşeală din viaţa mea"

Pepe, despre căsnicia cu Oana Zăvoranu: "A fost cea mai mare greşeală din viaţa mea"

La 11 ani de la despărţirea de Oana Zăvoranu, Pepe are convingerea că frumoasa brunetă rămâne cea mai mare greşeală din viaţa lui.

Artistul nu a rămas indiferent la declaraţiile Oanei din interviul cu Cătălin Măruţă şi a ţinut să îi dea o replică pe măsură.  ”Pepe a fost mişto rău de tot ca soţ. Acum nu mai este. Mie mi se pare că dau totul într-o relaţie, adică, ca orice om, am şi greşeli şi scăpări, dar indiferent de greşeală, cu vorba sau cu fapta, din punctul meu de vedere am protejat întotdeauna familia. Când mă uit înapoi nu-mi vine să cred că am fost eu .Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuţi nu stai de vorbă. În cazul de faţă, nici măcar nu vreau să-i pronunţ numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbeşte prost de ani de zile din frustratre, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aş răspunde, ar fi ok”, a declarat Pepe în podcast-ul lui Damian Drăghici.

”Mi se pare cea mai greşeală din viaţa mea. Ea este cea mai mare greşeală din viaţa mea, dar am învăţat foarte multe şi învăţând foarte multe din această greşeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu a fost în capul meu?”, a adăugat artistul.

 

Modifică Setările