News

Pepe, primele declaraţii după ce a fost acuzat că şi-a lovit soţia: "Vom discuta în instanţă"

Pepe, primele declaraţii după ce a fost acuzat că şi-a lovit soţia: "Vom discuta în instanţă" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Nu mai e cale de întoarcere, Pepe şi Raluca Pascu vor divorţa. Ea a cerut un ordin de protecţie în instanţă după ce soţul ar fi lovit-o, el l-a contestat şi iată că despărţirea dintre ei nu mai este una pe cale amiabilă, ci este presărată cu mari neînţelegeri. Mai mult decât atât, Raluca şi-ar dori custodia exclusivă a fetiţelor. 

Pepe a făcut primele declaraţii după ce s-a zvonit că şi-ar fi lovit soţia în public, de faţă cu trecătorii, pe data de 19 noiembrie. El spune că nu este adevărat, că sunt doar "poveşti".

„Vom discuta în instanţă, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declaraţii în momentul în care va exista o sentinţă dată de instanţă, în baza unor dovezi, nu în baza unor poveşti. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violenţă”, a declarat acesta pentru Wowbiz.

Raluca Pastramă a cerut ordin pe protecţie după ce ar fi fost lovită de soţ. Episodul s-ar fi petrecut pe stradă, în zona stadionului Dinamo unde fiicele lor fac ore de tenis: "Episodul de violenţă s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feţei şi s-a dus direct la poliţie, la secţia 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecţie provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecţie se poate prelungi în instanţă, pâna la 6 luni", au declarat surse din Poliţie pentru click.ro.

Poliţia a transmis un comunicat referitor la acest subiect: "La data de 19.11.2020, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soţul său. A fost emis ordin de protecţie provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie"

Pepe a anunţat divorţul la începutul lunii noiembrie

Pepe a anunţat divorţul de Raluca, mama fetiţelor sale şi femeia alături de care trăieşte de aproximativ opt ani de zile. A spus atunci, în mediul online, că se înţeleg foarte bine de dragul fetiţelor pe care le au: "Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei.

În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor", spunea el pe 3 noiembrie.

Foto: Facebook

Modifică Setările