What`s hot?

Peptidele de colagen - pentru o piele mereu tânără

Peptidele de colagen - pentru o piele mereu tânără

Vremurile în care femeile apelau la trucuri şi remedii naturiste sau, altfel spus, „din popor”, pentru a-şi menţine tinereţea pielii, supleţea părului şi vitalitatea unghiilor, sunt demult apuse.

În prezent, ele recurg la tratamente revoluţionare în clinici de specialitate, la produse cosmetice sau la suplimente alimentare cu nutrienţi esenţiali pentru a-şi hrăni pielea din interior.

„Hrăneşte-ţi frumuseţea din interior!” – iată o afirmaţie la care merită să reflectăm şi al cărei sens trebuie înţeles pe deplin, pentru a fi sigure că ne oferim ritualul de beauty ideal. Majoritatea femeilor apelează la creme şi măşti cu colagen pentru a reduce adâncimea ridurilor şi pentru a împiedica apariţia unora noi, fără însă a şti că produsele pe bază de colagen, dar cu administrare pe cale orală sunt mult mai eficiente, întrucât gradul de absorbţie al substanţelor este mai mare. Unele dintre cele mai eficiente substanţe pentru piele, păr şi unghii sunt peptidele de colagen. Alături de un stil de viaţă sănătos, aportul pe cale orală a peptidelor de colagen poate avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra aspectului pielii.

Peptidele de colagen au efecte benefice nu doar asupra pielii, dar în plus: Intensifică creşterea, regenerarea şi hidratarea părului. Corpul tău poate să utilizeze aminoacizii din colagen pentru a construi proteine de păr şi pentru a întări pielea care fixează rădăcinile părului. De asemenea, poate combate deteriorarea foliculului pilos şi previne apariţia firelor de păr albe. Susţin creşterea şi sănătatea unghiilor. Aminoacizii găsiţi într-o sursă pură de colagen pot contribui la creşterea sănătoasă a unghiilor, arginina fiind unul dintre cei mai importanţi aminoacizi. Aceasta poate ajuta funcţia imună, reducând fragilitatea şi degradarea unghiilor. Reduc celulita. Pe lângă menţinerea sănătăţii şi strălucirii pielii, 2,5 g de peptide de colagen ajută, de asemenea, la îmbunătăţirea aspectului celulitei atât de încăpăţânate. S-au realizat două studii placebo-controlate cu peptide de colagen la femei, prin care a fost testat modul în care absorbţia lor modifică aspectul pielii. Rezultatele: pielea devine mai elastică şi adâncimea ridurilor este redusă.

Studiile arată că femeile care au consumat 2,5 g de peptide de colagen au prezentat o îmbunătăţire a elasticităţii pielii cu 7% în decurs de patru săptămâni. De asemenea, un alt studiu a constatat că femeile care au consumat zilnic câte 2,5 g de peptide de colagen timp de opt săptămâni au prezentat o hidratare şi elasticitate crescută a pielii şi reducerea adâncimii ridurilor cu 20 %.

Rezultatele studiilor stau la baza celui mai nou produs Doppelherz, Doppelherz® system Kollagen Beauty, sub formă de flacoane unidoză, ce conţin 2,5 g de peptide de colagen, în combinaţie cu alte substanţe nutritive care stimulează sinteza colagenului şi sprijină sănătatea pielii.

Doppelherz® system Kollagen BEAUTY conţine nutrienţi atent selecţionaţi pentru o piele frumoasă în mod natural de la interior: Peptidele de colagen ajută la creşterea elasticităţii pielii. În plus, sprijină atenuarea ridurilor şi a liniilor fine ale feţei, contribuind la îmbunătăţirea aspectului pielii. Astfel, peptidele de colagen contribuie la aspectul frumos şi tânăr al pielii. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a pielii. Vitamina A, Biotina şi oligoelementul Zinc contribuie la menţinerea sănătăţii pielii. Cuprul contribuie la pigmentarea normală a pielii şi la menţinerea sănătăţii ţesuturilor conjunctive. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fructele Açai provin de la palmierul Euterpe oleracea. Acesta creşte în America de Sud, mai ales în jungla amazoniană. Extractul din fructe de Açai conţine polifenoli antioxidanţi cu rol in neutralizarea radicalilor liberi.

Cum se recomandă a se utiliza Doppelherz® system Kollagen BEAUTY? Câte 1 flacon (25 ml) pe zi, timp de cel puţin 4-8 săptămâni pentru rezultate optime.

Produsul este disponibil în farmacii.

Comentarii

Modifică Setările