News

Perversul de la Hollywood îşi plăteşte soţia cu un milion de dolari să stea lângă el

Perversul de la Hollywood îşi plăteşte soţia cu un milion de dolari să stea lângă el

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Producer Harvey Weinstein (L) and Georgina Chapman attend the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

În tot acest scandal sexual de la Hollywood s-a vehiculat şi-un alt nume pe lângă cel al lui Harvey Weinstein. E vorba de cel al soţiei lui, Georgina Chapman, care deţine casa de modă ”Marchesa”. Au împlinit, săptămâna trecută, zece ani de mariaj Despre ea s-a spus că a închis ochii la toate ororile pe care le făcea Harvey Weinstein, şi de care ştia în mare parte. Toţi s-au întrebat acum două luni, când a izbucnit scandalul la Hollywood, de ce mai stă Georgina lângă soţul ei? Ei bine, o explicaţie bună ar fi contractul prenupţial pe care aceasta l-a semnat în ziua în care s-a căsătorit cu Harvey Weinstein şi care i-ar aduce acesteia, cu fiecare zi petrecută în calitate de „soţie”, venituri considerabile.

Potrivit TMZ, în cazul unui divorţ, Georgina Chapman va primi o sumă cu opt zerouri şi asta pentru că, vinerea trecută, a avut loc aniversarea de zece ani a cuplului. Mai exact, faptul că au reuşit să ajungă în pragul a zece ani, Georgina primeşte, conform contractului prenupţial, 11,75 milioane de dolari.

Asta pentru că în primii cinci ani de mariaj a primit câte 250.000 de dolari / an, în următorii cinci câte 700.000 de dolari / an, la care se adaugă o pensie alimentară în valoare de 4 milioane de dolari şi o ”alocaţie lunară” pentru întreţinerea casei de 25.000 de dolari, care, după 120 de luni petrecute împreună, a ajuns la alte 3 milioane de dolari.

Georgina va primi câte un milion de dolari pentru fiecare an petrecut lângă soţul său

Şi asta nu e tot! Dacă Georgina nu va inainta actele de divorţ anul acesta, plata pe an a ”fericirii în cuplu” va urca de la 700.000 de dolari la 1 milion de dolari. Aşadar, Georgina va încasa pentru fiecare an petrecut lângă monstrul de la Hollywood câte un milion de dolari.

foto: arhivă