News

Petiţie online pentru căsătoria dintre o concurentă şi o ispită de la „Insula iubirii“! Fanii îi vor împreună

Petiţie online pentru căsătoria dintre o concurentă şi o ispită de la „Insula iubirii“! Fanii îi vor împreună

Inventivitatea românilor nu are limite, iar un fan „Insula iubirii“ i-a surprins pe internauţi, după ce o posibilă relaţie din show-ul prezentat de Antena 1 nu a continuat după terminarea emisiunii.

Hannelore şi Andy au arătat întregii lumi că vor să aibă o relaţie, dar faptul că sunt filmaţi non-stop o face pe tânăra din Timişoara să nu pice în ispită. Cu toate că i-a transmis prin semne lui Andy că îl iubeşte, Hanne nu a mers mai departe cu acesta, iar în urmă cu doar câteva luni s-a căsătorit cu Bogdan, cel alături de care a mers la „Insula iubirii“.

Vizibil iritaţi de faptul că Hannelore şi Andy nu au format un cuplu, fanii show-ului prezentat de Antena 1 au recurs la un gest extrem: au făcut o petiţie online prin care cer ca ispita şi concurenta să se căsătorească.

„Andy este un băiat cu bun simţ. Bogdan nu o merită pe Hanne. Noi, urmăritori ai «Insulei iubirii», suntem de această părere. De aceea ne dorim ca Hanne să se căsătorească cu Andy, pentru că se vede cât de mult se plac. Share la acestă petiţie şi să sperăm că Hanne şi Andy vor fi împreună“, au scris fanii pe site-ul petitieonline.com. Până în prezent, petiţia a fost semnată de 46 de persoane.

Modifică Setările