News

Petre Geambaşu a lovit cu maşina un copil. Ce spune fiul artistului despre accident

Petre Geambaşu a lovit cu maşina un copil. Ce spune fiul artistului despre accident

Călin Geambaşu îşi critică din nou tatăl. Artistul îl acuză că a lovit cu maşina un copil. Călin crede că persoanele trecute de 70 de ani ar trebui să treacă printr-o reevaluare.

" În Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambaşu, tatăl meu narcisist, a lovit cu maşina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuieşte (la o stradă distanţă de mine), în Săftica, pe strada Morarilor.
Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură şi câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea şi Poliţia, iar traficul a fost blocat pe DN1 şi restricţionat accesul pe strada cu pricina.

Am propus dintotdeauna necesitatea reevaluării capacităţii de a conduce autoturisme pe drumurile publice după împlinirea vârstei de 70 de ani. Reflexele şi văzul slăbesc covârşitor, iar multiple pericole de sănătate personală cresc şi ele totodată. Un simplu examen ar mai tria dintre cei care şi-au luat permisul de conducere când erau doar câteva maşini pe străzi şi rulau cu viteze reduse şi adaptarea la traficul în ritmul de azi, aşa cum îl ştim cu toţii. Cine trece testul, să conducă mai departe. Cine nu, să ia taxi şi să nu pericliteze viaţa altor oameni", a scris Călin Geambaşu pe Facebook.

 

Comentarii

Modifică Setările