News

Petre Roman, faţă în faţă cu Denise Rifai. "Aveţi un copil din flori?"

Petre Roman, faţă în faţă cu Denise Rifai. "Aveţi un copil din flori?" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Petre Roman este următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marţi, 26 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D.

Petre Roman, celebrul politician român, este invitatul de marţi, 26 ianuarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D! Fost prim-ministru al României, primul după perioada crucială prin care a trecut ţara noastră, Revoluţia din 1989, Petre Roman este pregătit să dea curs tirului de întrebări la care va fi supus de către Denise Rifai, marţi, 26 ianuarie, într-o ediţie memorabilă a emisiunii.

Petre Roman este, cu siguranta, unul dintre cei mai reprezentativi lideri politici ai istoriei postdecembriste, iar viaţa tumultuoasă a acestuia stârneşte în continuare interesul românilor.

„A fost tatăl dumneavoastră asasinat din ordinul lui Ceauşescu?”, „A fost lovitură de Stat sau Revoluţie în `89?”, „Aţi ajuns prim-ministru din întâmplare?”, „Cine nu v-a vrut preşedintele României?”, „Aţi divorţat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc?”, „Sunteţi supărat de fiica dumneavoastră?”, „Aveţi un copil din flori?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate celebrului om politic Petre Roman, de către Denise Rifai. Nu pierdeti marţi, 26 ianuarie, de la ora 22:30, o ediţie de colecţie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l că invitat pe Petre Roman, la Kanal D.

Modifică Setările