News

Petrecere de zile mari pentru Smiley! Artiştii i-au cântat piesele de pe cel mai recent album

Petrecere de zile mari pentru Smiley! Artiştii i-au cântat piesele de pe cel mai recent album camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

În ziua lansării noului album, ”Confesiune”, Smiley a avut parte de o surpriză de proporţii din partea colegilor de breaslă şi a artiştilor din echipa HaHaHa Production.

„O zi cu totul si cu totul magică”. Aşa îşi începe Smiley confesiunea când vorbeşte despre ziua lansării noului album, „Confesiune”, care a avut loc aseară la clubul Alllive din Bucuresti. El a fost sărbatorit o zi întreaga cu un serial de momente magice dedicate pieselor de pe album, pregătite atent de echipa HaHaHa Production, şi cu o super petrecere surpriză.

Emoţionat până la lacrimi, Smiley a avut parte şi de un moment artistic neaşteptat: a asistat la un concert cu piesele lui cântate de artiştii HaHaHa Production, lucru pe care a mărturisit că şi l-a dorit dintotdeauna. Feli a interpretat cu multă emoţie piesa “Flori de plastic”, apoi în duet cu Guess Who a cântat “Ce mă fac cu tine de azi?”, Sore a cântat “Insomnii”, Ana Munteanu, câştigătoarea acestui sezon de Vocea Romaniei, împreună cu Liviu Teodorescu au cântat “De unde vii la ora asta?”, Amir, semifinalist în echipa Smiley la Vocea României, a dat tonul la “Vals”, Jo a ales piesa “Indragostitn(desi n-am vrut)”, iar “Să-mi fie vară” a fost intonat de toţi artistii HaHaHa Production.

Andreea Esca şi Alexander Eram, Pavel Bartoş, JO, Andreea Banica, Nicole Cherry, CRBL şi soţia, Paul Damixie, Juno,  regizorii Iura Luncasu, Iulian Moga şi Ionut Trandafir, sunt doar câţiva dintre invitatii care au fost părtaşi la petrecerea  #Smiley10.

Albumul Confesiune, lansat oficial pe 18 decembrie, cuprinde 13 piese şi poate fi găsit în format fizic pe ha!store şi în magazinele de specialitate, dar şi în format digital pe toate platformele de streaming şi in magazinele digitale: https://Smiley.lnk.to/AlbumConfesiune. „Confesiune” este lansat de HaHaHa Production in coproductie cu Cat Music.

Iată cum a fost la petrecere!

Modifică Setările