Case Regale

Petrecere la Buckingham! Prinţul Charles, sărbătorit de familie şi de regalităţi din întreaga lume. Iată primele poze

Petrecere la Buckingham! Prinţul Charles, sărbătorit de familie şi de regalităţi din întreaga lume. Iată primele poze camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În cinstea moştenitorului său, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a organizat o petrecere de pomină la Palatul Buckingham, de la care nimeni n-a lipsit. Nurorile Meghan şi Kate s-au duelat în ţinute alese.

Prinţul Charles a împlinit, ieri, vârsta de 70 de ani, motiv pentru care toate regalităţile din lume s-au strâns la Londra pentru a-l onora. De la această petrecere n-au lipsit, desigur, fii lui, William şi Harry, care au sosit însoţiţi de soţiile lor, dar şi nepoatele Beatrice şi Eugenie, precum şi alte rude ale Prinţului Charles.

Momentul emoţionant al serii a fost cel al discusului Reginei Elisabeta, care l-a descris pe fiul său ca fiind un ”moştenitor al tronului dedicat şi respectat asemenea tuturor celorlalţi din istorie, dar şi un tată minunat”. Charles s-a arătat ”profund impresionat” de discursul mamei sale, mai ales că e de notorietate că suverana îşi exprimă rar sentimentele în public.

Un alt moment important a fost cel în care suverana a descris-o pe consoarta fiului său, Camilla, ca fiind ”femeia care l-a susţinut” dintotdeauna, oferindu-şi astfel aprobarea pentru rolul pe care aceasta şi-l va asuma, ulterior, în monarhia britanică – cel de regină-consort.

Haideţi să vedem puţinele fotografii apărute în public de la acest eveniment!