News

Petrecere triplă pentru Roxana Ciuhulescu. I-a sărbătorit pe soţul şi pe fiul ei şi i-a luat moţul băieţelului său FOTO

Petrecere triplă pentru Roxana Ciuhulescu. I-a sărbătorit pe soţul şi pe fiul ei şi i-a luat moţul băieţelului său FOTO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Aşa cum se obişnuieşte atunci când un copil împlineşte un an, Cezar a fost sărbătorit cu fast şi şi-a făcut părinţii curioşi să vadă ce destin îi prezic obiectele alese de pe tăviţă.

Roxana Ciuhulescu a avut parte de o nouă mega-petrecere, ai cărei protagonişti au fost cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei: soţul său, Silviu Bulugioiu, şi fiul lor, Cezar Ioan, ambii născuţi la aceeaşi dată calendaristică.

Pentru mezinul Cezar aniversarea a fost cu atât mai importantă cu cât este şi prima, una la care se obişnuieşte ca naşii şi părinţii să ia moţul băieţelului şi să-l pună să aleagă de pe o tavă nişte obiecte simbolice, care ar arăta, spune tradiţia, destinul său profesional.

Aşa se face că, alături de naşii Simona şi Gabriel Toncean, dar şi de familia şi prietenii reuniţi la Regal Ballroom, Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu l-au sărbătorit cu tot fastul în cadrul unui eveniment la care aproape toţi participanţii au purtat albastru.

Roxana a ales, pentru această ocazie, o salopetă de la CEN atelier, jumătate bleu, androgină şi cu revere, jumătate albastru regal, feminină şi din voal.

Tot voal a purtat şi fetiţa ei, Ana (11), care a avut o rochiţă cu volane, de la Artizan. Soţul şi fiul au avut ţinute elegante cu papion bleu, iar naşii au purtat outfituri în aceeaşi nuanţă de albastru regal.

Iată şi câteva cadre de la această triplă petrecere. (vezi galeria foto)

Foto: Ion Coţa

Citește și ...