WP no category

Petru Mircea: "Acesta era destinul Mădălinei"

Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, a dat un al doilea interviu referitor la sinuciderea soţiei sale, de data aceasta pentru Antena 1.

"Am făcut împreună cu Sfinţii Părinţi tot ce era posibil. Dar se pare că acesta era destinul ei. Destinul ei, şi asta se va vedea în timp, a fost exact destinul unui înger rătăcit pe pământ. Dumnezeu ne-a ajutat! Deşi nu ne dăm seama din prima de ajutorul pe care ni l-a dat", a declarat acesta.

"Îi putem spune sinucidere în cele mai multe cazuri, dar în alte cazuri îi putem spune alegere, eliberare. Un răspuns îl voi da puţin mai târziu". Întrebat când au început perioadele de depresie ale Mădălinei, Mircea a răspuns: "Cam de două luni. Erau nişte stări prin care-şi exprima dorinţa de a ne veghea din altă parte. Am dus-o la medic, normal. În situaţia asta, n-a reuşit nimeni să intre în sufletul ei".

Comentarii

Articole asemănătoare

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

News

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

Într-un interviu acordat ziarului „Ring“, celebra avocată face dezvăluiri incendiare despre viaţa Mădălinei Manole şi îl critică dur pe soţul ei, care nu-i lasă pe bunicii materni să-şi viziteze nepotul.

WP no category

Mădălina Manole s-a filmat când îşi lua rămas bun

Cântăreaţa s-a gândit îndelung la felul în care să-şi pună capăt zilelor. Înainte de-a încheia socotelile cu această lume, ea i-a lăsat o scrisoare soţului, în care a încercat să-şi explice gestul.

Petru Mircea răspunde acuzaţiilor lansate de părinţii Mădălinei Manole

WP no category

Petru Mircea răspunde acuzaţiilor lansate de părinţii Mădălinei Manole

Credeam că show-ul familiei Mădălinei Manole s-a încheiat o dată cu ultimele răbufniri ale părinţilor îndureraţi ai artistei, aduşi special săptămâna trecută în platoul Antenei 1, pentru a asigura un start bun de audienţă emisiunii „Acces direct“, mai nou prezentată de Simona Gherghe. Asta până ieri, când competitorul direct, „Happy Hour“ de la Pro TV şi-a luat şi el partea, rechemându-l „la apel“ pe văduvul Petru Mircea.

Acesta a ţinut să-şi argumenteze prezenţa în emisiune, declarând că „Încă nu reuşesc să mă trezesc din coşmarul ăsta. În calitate de soţ al Magdei (aşa cum o numea Petru, după numele ei de botez, Magdalena, n.r.) şi de tată al copilului nostru, am venit să-mi apăr familia, familia alcătuită din noi trei, eu, Magda şi copilul nostru“.

WP no category

Albumul Mădălinei Manole, cel mai bine vândut în reţeaua Diverta

De la moartea Mădălinei Manole, albumul nelansat al artistei a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor în reţeaua Diverta. Moartea cântăreţei i-a făcut pe români

Şerban Georgescu sau Petru Mircea? Pe cine a iubit Mădălina mai mult?

WP no category

Şerban Georgescu sau Petru Mircea? Pe cine a iubit Mădălina mai mult?

Care dintre cei doi foşti parteneri ai vedetei i-a marcat acesteia mai mult viaţa: compozitorul care a făcut-o cunoscută în lumea muzicală sau sunetistul care i-a dăruit copilul mult visat?

WP no category

Mădălina Manole a avut trei tentative de sinucidere

Audierile procurorilor în dosarul morţii Mădălinei Manole arată că artista a avut cel puţin trei tentative de sinucidere. Astfel, în afară de episodul din 17 iunie, când cântăreaţa a fost spitalizată din cauza faptului că a luat mai multe pastile de ibuprofen si paracetamol, au mai existat încă două momente de acest fel.

WP no category

Petru Mircea rupe astăzi tăcerea

Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, va vorbi marţi, pentru prima dată de la decesul artistei, despre drama care i-a lovit familia. Soţul îndoliat al cântăreţei este invitat la ştirile Pro TV de la ora 19.00. Până acum, Petru Mircea s-a abţinut de la orice comentarii legate de sinuciderea soţiei lui.