News

Phil Collins, impotent şi nespălat! Fosta nevastă vrea să îl lase şi fără jumătate din casă, după ce l-a părăsit pentru un tinerel

Phil Collins, impotent şi nespălat! Fosta nevastă vrea să îl lase şi fără jumătate din casă, după ce l-a părăsit pentru un tinerel camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Fosta nevastă l-a acuzat că a devenit impotent şi că nu s-a spălat un an. L-a lăsat pentru un tinerel şi vrea acum să-i ia jumătate din casă. Phil Collins, nevoit să depună mărturie.

Artistul în vârstă de 70 de ani, cu numeroase probleme de sănătate, va trebui să depună mărturie în procesul intentat de fosta nevastă.

Orianne Bates îl dă în judecată pentru jumătate din casă, locul în care au stat împreună la Miami. Femeia are 47 de ani şi este bijutier. Acuze grele a formulat împotriva artistului, iar un judecător din Los Angeles a respins cererea lui Collins de a renunţa la proces. El va trebui să ofere o mărturie filmată. Richard Wolfe, avocatul Oriannei, estimează că depoziţia artistului va veni undeva prin decembrie, la finalul turneului de rămas bun.

Orianne, care are doi fii cu Phil, îl acuză că a abuzat de alcool şi medicamente, că nu se spăla pe dinţi, nu-şi mai făcea duş, devenise depresiv, abuziv şi impotent. După care l-a părăsit şi s-a măritat anul trecut cu Tom Bates, un tinerel de doar 32 de ani.

Avocaţii artistului numesc acuzaţiile fostei soţii drept scandaloase, ridicole, lipsite de etică şi empatie, în mare parte false şi cumplit de exagerate, complet inutile în disputa pentru casă.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările