News

Phil Collins: „Nu mă mai căsătoresc niciodată”

de admin

Cântăreţul insistă asupra faptului că el nu-şi va mai pune niciodată pirostriile şi asta deşi e implicat într-o relaţie serioasă cu jurnalista americană Dana Tyler.

Cu toate că este foarte fericit alături de iubita lui, Phil Collins (59), care a fost căsătorit de trei ori până acum, refuză să mai ajungă vreodată în faţa altarului. „Dana e o fată foarte drăguţă şi dulce, dar ştie foarte bine că nu vreau să mă mai căsătoresc. Îmi este mult mai bine singur”, a spus el pentru „Daily Mirror”.
Cântăreţul, care acum trăieşte în Elveţia pentru a fi mai aproape de fii săi, Nicholas (9) şi Matthew (5), spune că se înţelege foarte bine cu fostele soţii şi chiar a ieşit de mai multe ori cu toate trei la masă. „Sunt foarte mândru de mine şi de ce am ajuns şi mă bucură teribil că pot ieşi cu Dana în oraş să ne bucurăm împreună de o seară liniştită. Asta înseamnă viaţa şi aşa vreau să fie şi de acum înainte”, a mai spus el.
Declaraţia cântăreţului a fost legată de gurile rele de afirmaţiile pe care Collins le-a făcut în urmă cu doar câteva săptămâni, când a susţinut că el şi fosta lui soţie, Orianne, sunt încă foarte îndrăgostiţi unul de celălalt.

Modifică Setările