News

Photoshop sau realitate? Pamela Anderson, foarte sexy în lenjerie intimă!

Photoshop sau realitate? Pamela Anderson, foarte sexy în lenjerie intimă! camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Pamela Anderson pose pour la campagne pour la marque britannique de lingerie sexy et de cadeaux coquins Coco de Mer à Londres, Royaume Uni, en Avril 2017. Pamela Anderson’s pinup icon status made her the perfect fit for U.K. lingerie brand Coco De Mer’s latest ad campaign. The model stars in the brand’s latest "Icons" collection. “Coco de Mer’s designers have created such a tempting range which just embraces the elegance and playfulness that you expect from Coco de Mer, Anderson said in a press release shared by the company.

În doar trei luni va împlini 50 de ani, însă Pamela Anderson este hotărâtă să demonstreze lumii întregi că şi la această vârstă este o bombă sexy. Fostul star Baywatch a apărut într-o şedinţă foto incendiară, în care a pozat doar în lenjerie intimă.

foto: Hepta

Incredibil de sexy!

Apariţiile ei din acest an ne surprind peste măsură! Dacă-n urmă cu câţiva ani o vedeam mai mereu cu un machiaj strident, o coafură exagerată şi ţinute neflatante, acum actriţa s-a reinventat şi le arată tuturor că e la fel de sexy precum în primii ani de carieră, pe când posterul cu ea în costumul de baie roşu era cel mai vândut din lume.

Zilele trecute, Pamela a pozat în lenjerie intimă pentru brandul Coco de Mer, al cărui promotor este, demonstrându-le tuturor cât de bine arată la 49 de ani. E drept, au fost şi câteva voci cârcotaşe care au spus că fotografiile reuşite sunt doar rezultatul Photoshop-ului, însă aceasta este doar  ipoteză pe care n-avem nici cum s-o răzbatem, dar nici s-o credem.

Mai are trei luni şi împlineşte 50 de ani

Amintim că de-a lungul carierei sale, Pamela a apărut goală pe copertele revistelor Playboy, FHM, Rolling Stone, dar şi altele, adjudecându-şi titlul de ”cea mai sexy femeie din lume”. Iar acum, la 49 de ani, demonstrează că are acelaşi sex-appeal precum avea şi-n trecut.

Iată şedinţa foto pentru brandul de lenjerie intimă!